De Zilveren Wolvin

 

Boek 1: "De Zilveren Wolvin"

Judith, een ingedutte Weerwolvin van veertig, ontdekt na de dood van haar oom dat ze familie heeft in Winterking, een alternatieve leefgemeenschap voor Weerwolven in Canada. Ze besluit een vlucht te boeken voor de vakantie van haar leven. Dat lijkt te lukken, als ze letterlijk Ontwaakt en voor het eerst een Jachtpartij meemaakt. Maar dan wordt ze beschuldigd van moord en betaalt het dorpje een vreselijke prijs voor haar aanwezigheid. Er zit voor Judith niets anders op dat de handen uit het vachtje te steken en de vijand het hoofd te bieden. Een vijand die, zo blijkt, uit eigen gelederen komt. Als ze dan ook nog wordt ontvoert en oog in oog komt te staan met haar dood gewaande vader, wacht haar de zwaarste beproeving van haar leven. Maar Judith zou Judith niet zijn, als ze niet op geheel eigen wijze afrekent met haar demonen en iedereen die haar een kwaad hart toedraagt. Ze krijgt daarbij hulp uit onverwachte hoek maar betaalt ze de prijs voor de keuze van haar hart en een heel nieuw leven.