De Zilveren Poort

 

Boek 2: "De Zilveren Poort"

Na de gebeurtenissen in Summerking probeert Judith haar leven een nieuwe richting te geven in Nederland. Dat gaat niet zonder slag of stoot. Josh worstelt niet alleen met de opdracht die hij van de Voorouders kreeg, maar vooral ook met zichzelf. Jesse en Justin gaan onafhankelijk van elkaar naar Toronto, waar ze elkaar tegenkomen. Jesse is nog niet vergeten welke wandaden Justin op zijn geweten heeft. Dan worden in Nederland de resten van een oud kasteel gevonden met daarin een mysterieus zilveren zwaard en moet Judith in het geweer komen om het natuurgebied waar ze woont van de ondergang te redden. In dat natuurgebied ligt namelijk een legendarische poort. Maar eenmaal geopend komt er meer ellende binnen dan Judith ooit had kunnen denken. Deze urban fantasy neemt je mee op een tocht vol aktie, bloed en tranen, dieper de wereld van de Weerwolven in.